donderdag 8 februari 2018

Ascensie journaal WOENSDAG 7 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
WOENSDAG 7 FEBRUARI 2018


WOWWWW WE GAAN ZO SNEL HEMELWAARTS!
Een enorme stijging vandaag! Alsof we linea recta de hemel ingaan, ze sterk is deze energie vol liefde en licht!

En zo sterk reinigend dat we alleen maar ons aanpassen kunnen, hij opent en zuivert onze wervelkolom en de wortels=zenuwkanalen op iedere nivo en opent zo meer en meer je hartchakra.
Symptomen openen hartchakra en verwijderen oud zeer, losmaken van je ouders, koude vingertoppen, af en toe idee dat je gek wordt en gillen en schreeuwen wilt=doe maar!!


circulatiestoornissen, benauwd, psychische aanvallen van de zgn.inwonenden, pijn schouderbladen, dichtgeknepen keel etc

Wanneer je hartchakra volledig geopend is en in harmonie met de andere chakra's samenwerkt, ben je een kanaal voor Goddelijke liefde. Je straalt warmte, hartelijkheid en vrolijkheid uit, waarmee je het hart van je medemensen opent, vertrouwen wekt en vreugde schenkt. De liefde in je hart verfijnt je waarneming. Je voelt de Goddelijke Liefde en de liefde voor de schepping.

Onze hartchakra is uit zijn evenwicht geraakt bij het oplopen of ondergaan van: afwijzing, verlies, voortdurende kritiek, niet erkend verdriet, voorwaardelijke liefde, seksueel of lichamelijk geweld, verraad en niet te vergeten traumatische ervaringen die we niet verwerken konden omdat we te jong waren om dat een plek te geven en te begrijpen vanuit ons onvolgroeide brein en dus onszelf als kind de schuld gaven voor de pijnlijke ervaringen en traumatische gebeurtenissen.

Om te overleven ontwikkelden we een te open vierde chakra: we stonden zo open immers als klein kind en alles kwam ongecensureerd bij ons binnen, onze voelsprieten stonden voortdurend uit en pikten zoveel op dat het voelde alsof het een deel van onszelf was geworden ipv de ouders of omgeving en gingen deze delen=personen, situaties bij ons inwonen en huisden ze in ons fysiek lichaam tot het een zware bagage werd en het tot uitputting leidde= overlevingsrol mn bij hsp-ers!

We leefden ahw voornamelijk uit onze 4e chakra alsof we een beetje in de lucht woonden en niet goed in de aarde, omdat aarden [volledig in je lichaam zitten en zakken] ook de pijn meebrengt van je kind drama en dat is wat we nu ervaren, deze energieboost trekt nu ook de oorspronkelijke pijn bij ons naar boven en dat geeft de vele vibrationele klachten. Alle inwonenden komen voorbij om ze los te laten en een plek te geven wat je als kind niet kon je was afhankelijk van de omgeving en situatie. Deze afhankelijkheidsskoorden worden nu 1 voor 1 losgemaakt, het immense licht snijdt er dwars doorheen of je kunt dit voelen alsof er iets door geknipt wordt en dit een energetische breuklijn geeft.
We waren op anderen gericht ten koste van onszelf, veeleisend en kritisch naar onszelf toe, wegcijferend en opofferend.

Het hartchakra bevindt zich op het borstbeen, bij de hartstreek. Je zou dit chakra het centrum van ons chakra systeem kunnen noemen. Hier komen immers de lagere energieën (meer materieel van aard) en de hogere energieën (meer geestelijk van aard) samen in het midden. Op deze plek kun je heelheid ervaren, het evenwicht in ons levensgevoel, vrede in je hart. Het hart vormt het centrum van liefde, Niet de begeerte die in het tweede levensgebied of chakra huist, maar meer het gevoel van de fijnere afstemming, betrokkenheid. Onder afstemming versta ik betrokkenheid bij de eigenheid, het eigen karakter, het eigen wezen van alles om ons heen.

Alles om ons heen. de mensen, de natuur, de dingen, vertegenwoordigt een eigenheid, een eigen plek in de wereld. Alles straalt een bepaalde waarde een bepaalde waarde, een zekere eigen energie uit. Vanuit dit besef kunnen we in relatie met dit alles treden. We openen ons hart voor alles om ons heen. Hierdoor geven we alles een eigen ruimte, een eigen plek. Door zo af te stemmen op de eigenheid, vanuit het gevoel van waardering, kan dit alles tot ons spreken, voelen we ons aangesproken en ontstaat er een wederzijds contact tussen onszelf en de omgeving.

Knijp het kleine, oorspronkelijke, spontane, liefdeskindje in jezelf niet dood : laat het kindje in je weer tot jou komen, want hier begint het allemaal; de liefde tot jezelf, tot anderen, tot het leven. Hier begint de onsterflijkheid, de eindeloze transformatie proces, naar een steeds grotere Eenheid toe in onszelf. In deze eenheid is er geen grens tussen Bewustzijn en Lichamelijk aanwezig zijn hier-en-nu. Hier vinden wij onze oorspronkelijke natuur terug, zonder ruimte, zonder tijd. Hier zijn wij ons bewust van onze Waarde, van onze Immuniteit, van het vermogen om vanuit de krachtcentrale in onszelf, gestuurd door de Liefde voor het leven, ons leven zelf te creëren, ons lichaam elk moment opnieuw te zuiveren, te transformeren naar een nieuw lichaam toe. Hier eindigt het lijden en de dood. Laten wij ons bestaan niet langer beperken tot het 'natuurreservaat' dat ons tot dusver werd voorgehouden : onze grenzen liggen veel en veel verder.


Gevolgen van hoge energie dagen
Dit zijn veel voorkomende gevoelens op hoge energie dagen bij mensen die meetrillen op de energie van de nieuwe tijd:

· Je heel moe voelen tot totale uitputting aan toe, gewoon de puf niet hebben.
· Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd
· Het gevoel “vol” te zitten, over te lopen.
· Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms “openbarsten”).
· Elkaar snel afwisselende gevoelens.
· Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.
· Gespannen spieren in rug, nek en schouders.
· Energie hoog in het lichaam: borst en hoger.
· Spanning rond het middenrif.
· Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst.
· Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel.
· Niet goed kunnen aarden of “zakken in je lichaam”.
· Zwaarte in je lichaam.

Omgaan met hoge energie dagen
Tijdens de hoge energie dagen, zal je waarschijnlijk merken dat het lastig is je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de “doe en denk modus”, de overlevingsstand en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.
Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde “klachten”.
Wat werkt ondersteunend voor het soepeler laten doorstromen van de nieuwe energie?

Ontspanning
Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van jezelf.

Vertaling : Marjolein Ingrid Soulpursang