zaterdag 3 februari 2018

Ascentie-journaal ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascentie -journaal ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018


MEGA STIJGING MET EEN ENORME STUWKRACHT!!!!
De verwachte energie boost is vervuld. De "speciale" stuwkracht kwam gisteren in de avonduren en veroorzaakte veel "storingen" bij veel mensen. Staten en situaties, van agressiviteit tot complete anarchie, in actie en in het denken, die leiden tot veel conflicten en persoonlijke problemen. Laat je niet misleiden. Dit alles is ter reiniging en zuivering, opdat we kunnen "transformeren" om te komen tot de vernieuwde jij.

Zelf merk ik er heel veel van en jullie?


Al 2 dagen had ik het gevoel enorm te worstelen op fysiek, emotioneel en mentaal nivo. Mede door de geringe energie stijging van de laatste 2 dagen! Ik wilde me bevrijden maar bleef steken in oude schaduwstukken die "opeens met een grote vloedgolf over me heen kwamen als een dik zwaar wolkendek, ik begreep er niets van. Het gevoel even helemaal weer bij af te zijn en geen meter opgeschoten te zijn. Gevoel van zinloosheid en depressiviteit, alsof je door de dood heen gaat terwijl je lichaam nog leeft.

Verward, verstoord, vermoeid en uitgeteld en tegelijkertijd gillen willen van wanneer houdt dit nu eens op! Vannacht werd ik wakker en merkte dat ik snip-en snipverkouden was geworden; het stroomde eruit, geen gewone verkoudheid, maar een loopneus die sinds vannacht onophoudelijk blijft lopen! De bevrijdende stroom die de kanalen volledig opschoont en zuivert.

Mijn voorhoofdsholte -waar ik al langere tijd druk voelde- is nu heel gevoelig en wordt gereinigd, 3e oog activatie dus en verbonden met de hypofyse. Alles stroomt er nu ongehinderd uit en stopt niet meer. Ogen worden gereinigd en het hoger hart gebied vol oud zeer stroomt er uit, het ego sterft en zijn beschermjas lost letterlijk op in de vorm van etherisch snot!.

De Meridianen aan de voorkant van ons lichaam gaan open en worden gezuiverd en het is niet meer te stoppen door deze immense energie-drukgolven. We worden in de perfecte vorm geduwd en gedrukt, in onze wezenster en daar willen we ook landen, op de plek van onze bestemming waarvoor we hier op aarde zijn gekomen. Onze zielsbestemming die loopt naar het LICHT. We laten ons verleden ,gebaseerd op ego, denken /doen, achter ons als een schaduw die ons de vele levenslessen leerde die we nodig hadden want ze reikten ons de handvaten die we nodig hadden om te worden wie we echt zijn en leren leven vanuit onze intuitie!

Veel activatie op dit moment op chakra 5 nivo=balans op celnivo en samensmelting van yin en yang energie als eenheid en gelijkheid.

Gevolgen van hoge energie dagen
Dit zijn veel voorkomende gevoelens op hoge energie dagen bij mensen die meetrillen op de energie van de nieuwe tijd:

· Je heel moe voelen tot totale uitputting aan toe, gewoon de puf niet hebben.
· Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd
· Het gevoel “vol” te zitten, over te lopen.
· Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms “openbarsten”).
· Elkaar snel afwisselende gevoelens.
· Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.
· Gespannen spieren in rug, nek en schouders.
· Energie hoog in het lichaam: borst en hoger.
· Spanning rond het middenrif.
· Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst.
· Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel.
· Niet goed kunnen aarden of “zakken in je lichaam”.
· Zwaarte in je lichaam.

Omgaan met hoge energie dagen
Tijdens de hoge energie dagen, zal je waarschijnlijk merken dat het lastig is je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de “doe en denk modus”, de overlevingsstand en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.
Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde “klachten”.
Wat werkt ondersteunend voor het soepeler laten doorstromen van de nieuwe energie?

Ontspanning
Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van je lijf.

Bron : Marjolein Ingrid Soulpursang