maandag 16 april 2018

Kosmische energie update MAANDAG 16 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update
MAANDAG 16 APRIL 2018

WOWWW DE TSUNAMIWAND HEEFT ZICH VERDER OPGEBOUWD!!!!
Hij blijft maar groeien en in kracht toenemen. Heel belangrijk is het nu om in rust en ontspanning te zijn om zo alles over je heen te laten komen aan de hoogfrequente lichtdeeltjes.

De geladen deeltjes spatten, vonken en knisperen over je heen als een digitale regenbui. Dit geeft gemakkelijk ontladingen nu en emotioneel kun je je ''out of control" voelen.
Razendsnel zul je nu getriggert worden en snel geïrriteerd, gefrustreerd, agressief zelfs zijn, even flink stampvoeten en je losschudden zoals een boos en opstandig kind.


We schudden zoveel van ons af, alles wat nooit van ons is geweest maar wat wel in ons etherisch veld werd gegooid en we vasthielden alsof het van ons was.
We herverbinden ons nu razendsnel met ons etherisch lichtlichaam en de vonken spatten eraf als lichtflitsen en ontladingen.

We weten niet wat ons nu allemaal overkomt en ons hoofd/ego/brein bevat het niet en wil grip houden door te analyseren, maar dat verergert de klachten alleen maar. Overgave aan de wijsheid van ons lichaam die precies weet waar het naar toe gaat. Deze enorme wijsheid en aangeboren intelligentie ligt in ons sacrale ruimte oftewel heiligbeen, onze buikhersenen.

Je kunt het gevoel nu hebben aan het einde van je latijn te zijn gekomen en verloren te zijn, op het randje van de dood belandt te zijn waar je nog net met 1 vinger je probeert vast te klampen aan een levendraadje , dat is het afsterven van onze oude vorm oftewel ego dat niet overleven kan in het licht en zich voedde met duisternis vol angst, schaamte, pijn. [ linksonderin je ribbenkast voel je dat stukje doodsheid zitten = letterlijk de dode ruimte van de linkerlong] Deze long gaat zich weer ontplooien en vullen met zuivere berglucht, hierdoor komen er heel veel vastgezette koolzuurgassen en toxinen vrij= het doodse komt dus letterlijk vrij en hoopt zich op in je middenrifspieren=opgeblazenheid totdat het via de lever, darmen verwijdert kan worden uit je systeem. Door rust en ontspanning krijgt je lichaam de kans om op te ruimen en te verwijderen.

Geeft symptomen aan de benen, wervelkolom, schouder-nekklachten voeten, onderrug, stuitje, misselijk, dizzy darmen, huiduitslag, buikpijn, volle buik en middenrif bevroren gevoel of vlammende hitte gevoelens. Vibrationele griep, benauwdheid oiv expansie van het lichtlichaam, hartfladderen. Pijn kaken, kiezen, wazige ogen, amper het daglicht kunnen verdragen, moeheid tot uitputting, slaapstoornissen, hoofdpijn, schedelpijn, kriebelende sensaties, voorhoofdpijn, pijn en spanning onderkant linker ribbenkast.

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde!

Marjolein Ingrid Soulpursang.